Menu

Vacature creatief DTP'er/vormgever

Carry Brands is aan het groeien! Daarom zoeken wij een ervaren creatief DTP’er/vormgever met een drive om met ons mee te bouwen aan mooie, betekenisvolle merken. Dus als het volgende profiel bij je past, twijfel niet en laat van je horen!

Wij zijn Carry Brands. Een vakspecialist in de creatie en productie van online en offline communicatiemiddelen. We combineren vakmanschap en creativiteit, met een voortdurend streven naar perfectie. Snel, betrouwbaar en flexibel. Als creatief DTP’er/vormgever ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de meest uiteenlopende, creatieve uitingen.

Dit ben jij

In jouw omgeving sta je bekend om je bevlogenheid en nauwkeurigheid. Jouw grote specialisatie: allerhande design omzetten naar grafische en technische realisaties. Zo weet je als geen ander bestaande huisstijlen te vertalen naar diverse uitingen en zelfs voor het omzetten van grove schetsen tot gelikte graphics draai jij je hand niet om. Je weet alle ins en outs over het grafische proces en beschikt over de juiste technische kennis. De Nederlandse taal beheers je uitstekend. Brochures, jaarverslagen, advertenties en andere grafische uitingen kennen geen geheimen voor je en een vlekkeloze oplevering vind je vanzelfsprekend.

Je werkt secuur en efficiënt en je hebt een flink verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt zeer zelfstandig, ook in het snel schakelen met klanten. Naar je eigen werk en dat van anderen ben je kritisch, en met je scherpe blik zie je altijd kansen om het nog beter te maken. Je hebt een veelzijdig portfolio waarin jouw ervaring met je technische en creatieve design skills goed naar voren komen. Je hebt een afgeronde opleiding (minimaal MBO-niveau) op het gebied van vormgeving en je hebt ongeveer 5 jaar aantoonbare ervaring als creatief DTP’er/vormgever in een commerciële bureau-omgeving. Je bent fulltime beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je een fijne, sfeervolle werkplek in Alkmaar, waar je o.a. gaat werken voor merken als Gulpener, CBRE Global Investors, Amsterdam Business School, Eneco, Nijntje Museum en NautaDutilh. Je werkt samen met een hecht team in een open, informele cultuur.

Onze waarden

Wij zijn optimistisch en doen altijd het beste voor onze klanten, zijn eerlijk en open en werken met en voor elkaar. Verbondenheid, toewijding en discipline gaan effectief samen. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe collega zich hierin kan vinden. Je denkt met ons mee over onze filosofie en drukt daar ook je stempel op, want je begrijpt als geen ander wat er bij je werk komt kijken en hoe je het verschil kunt maken.

De werksfeer bij Carry Brands is plezierig, biedt volop ontplooiingskansen en je werkplek in Alkmaar is ook nog eens goed bereikbaar. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met je ervaring.

Interesse?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Twijfel niet en laat van je horen! Stuur je CV, je portfolio met relevant werk en je motivatie naar laura@carrybrands.nl en wie weet tot snel!

× Onze website maakt gebruik van Google Analytics waarbij uw gegevens volledig worden geanonimiseerd.