Menu

Kennismaking & samenwerking

We maken graag eerst persoonlijk kennis om te zien of we bij elkaar passen. Op die basis begint onze samenwerking voor de lange termijn. We zijn benieuwd naar uw bedrijf en wat we voor u zouden kunnen betekenen, en u bent natuurlijk benieuwd naar ons.

We adviseren indien gewenst over de in te zetten middelen en de technische haalbaarheid daarvan. U krijgt van tevoren een transparant overzicht van kosten en planning.

Creatie & productie

Ons vakmanschap vindt u terug in een uitgebreide vakkennis en ervaring met de creatie en productie van online en offline communicatiemiddelen. Tijdens creatie en productie ligt onze focus op creativiteit, effectiviteit, techniek, efficiëntie en correct taalgebruik. Deze aspecten worden voortdurend getoetst aan het concept en ons streven naar perfectie.

Controle, aanlevering & evaluatie

Alle uitingen worden op juiste wijze aangeleverd. Als wij de productie voor u verzorgen, kiezen wij één van onze geschikte partners voor de gewenste uitvoering, kwaliteit, planning en budget.

We bespreken vervolgens met u het proces en bekijken samen waar het nog scherper, efficiënter en effectiever kan. Dit om een continue kwaliteit te waarborgen.

Samenwerking met conceptbureaus

Bent u een conceptbureau en op zoek naar een partij die over de juiste kennis en ervaring beschikt om u te ondersteunen bij de realisatie van de middelen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit concept realiseren wij de doorvertaling naar de diverse middelen. Vanuit design maken wij de drukgerede bestanden met de juiste specificaties. Wij maken graag kennis met u!

× Onze website maakt gebruik van Google Analytics waarbij uw gegevens volledig worden geanonimiseerd.